even een andere

locatie

Feesten & Partijen

Bent u jarig, gaan jullie trouwen of heeft u een jubileum te vieren? Organiseer een feest in onze Boerenschuur of in een van onze bijzondere zalen. Wij verzorgen voor u en uw gasten alle mogelijke hapjes en drankjes zodat uw feest gegarandeerd een succes wordt.

Wij helpen u graag het programma samen te stellen dat het beste bij u past. Van intiem tot uitbundig, van stijlvol tot ongedwongen. Natuurlijk kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen voor meer informatie of om de ruimtes te komen bekijken.

Vergaderingen

Creatieve ideeën en ontwikkelingen komen beter tot stand in een inspirerende vergader- omgeving. U kunt gebruik maken van gratis WIFI en er zijn diverse audio visuele middelen aanwezig.

Nieuwe inspiratie kan opgedaan worden door bijvoorbeeld uit te waaien op de stelling van de molen of te wandelen in Het Eiland van de Maas. Uw verblijf staat in het teken van gastvrijheid en gemoedelijkheid.

De vergaderzaal met beamer en scherm is te boeken tot maximaal 20 personen.
Laat u inspireren door onze unieke locatie.

Koffietafel

Wij bieden u een rustieke omgeving waar familie en vrienden tot rust kunnen komen na een uitvaart of crematie. De koffietafel wordt georganiseerd volgens uw wil en wensen.

Zo is de klassieke koffietafel (aan tafel) natuurlijk een optie, maar ook een “Lopende Koffietafel” (buffetvorm) is een mogelijkheid. Naast warme dranken, diverse soorten belegde broodjes en meerdere soorten vlaai, kunt u ook (op aanvraag) soep en/of bijvoorbeeld een kippenpasteitje laten serveren.
Maar wij staan natuurlijk open voor andere mogelijkheden.

Voor afspraken en alle mogelijkheden, neem (telefonisch) contact met ons op.

reserveren?

Wilt u graag reserveren? Dat kan via onze contactpagina.

reserveren