ONTBIJT & HIGH TEA

puur genieten

Lekker ontbijten of gezellig bijkletsen of eventjes heerlijk relaxen met z’n tweeën of met een gezelschap.

Onze High Tea is een geweldige gelegenheid om te genieten en wordt u aangeboden inclusief diverse soorten thee en koffie’s uit oma’s oud servies!

Ontbijten

Bij Brasserie De Hompesche Molen is het altijd optimaal genieten van de 4 jaargetijden. Voor de vroege vogels serveren we na reservering tussen 10.30 u. en 12.00 u. een uitgebreid ontbijt met warme croissants, snijbroden, diverse zoetigheden, vleeswaren en kaas, yoghurt met vers fruit, roerei met spek, inclusief een kop koffie, kop thee of melk.
Een goed om samen of met de hele familie van je dag te genieten!

Ontbijt:

Het Molen Ontbijt
€ 24,50 voor 2 personen

Bij Brasserie De Hompesche Molen is het altijd optimaal genieten van de vier seizoenen. Voor de vroege vogels serveren we na reservering vanaf mei tot en met september tussen 10.30 u. en 12.00 u. uur een uitgebreid ontbijt met warme croissants, snijbroden, zoetigheden, diverse vleeswaren en kaas, yoghurt met vers fruit, roerei, spek, koffie, thee en melk. Een goed begin om samen of met de hele familie van je dag te genieten!
Reserveren noodzakelijk. Kinderen tot 10 jaar € 7,50 p.p.

HIGH TEA:

High Tea De Hompesche Molen
€ 23,50 p.p.

Gezellig bijkletsen of eventjes heerlijk relaxen met z’n tweeën of met een gezelschap? Onze High Tea is een geweldige gelegenheid om te genieten en wordt je aangeboden inclusief diverse soorten thee uit oma’s oud servies! Bij de High Tea worden overheerlijke zoetigheidjes geserveerd zoals scones met jam en mascopene, brownies, macrones, heerlijke kleine taartjes, spekkoek, roomsoesjes en bonbons. Wij serveren tevens vrolijke tramezzini’s (driehoek sandwiches) met o.a. zalm, carpaccio, brie en gerookte kipfilet.

TIP: De High Tea Giftcard; erg leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

De prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van max. 2,5 u. Andere consumpties worden apart in rekening gebracht. Reserveren noodzakelijk.

reserveren?

U kunt van 10.30 u. tot 12.00 u. gebruik maken van onze lunchkaart.
Wilt u graag reserveren? Dat kan via onze reserveringspagina.

reserveren