Samen Beleven =

Samen Genieten

Stukje Japanse (sushi) keuken in onze Brasserie

Wie verwacht een variëteit uit de Japanse specialiteiten keuken in de brasserie van de Hompesche molen te Stevensweert?

Eigenlijk is dit niet geheel vreemd. Brasserie de Hompesche molen streeft naar gezelligheid – serveren van smaakvolle gerechten – samen eten – samen delen, kortom haar gasten het naar de wens willen maken.

De Japanse “Sushi” keuken is niet anders dan haar gasten het zo aangenaam mogelijk te willen maken en hier maakt samen zijn, samen eten en samen delen een belangrijk onderdeel van.

Onze leermeester, de in Japan opgeleide Sushi Chef, met jarenlange opgedane ervaring in keukens in Indonesië en Japan, America, op grote Cruise schepen en in Armenië , tovert voor zijn gasten heerlijke Japanse (Sushi)- gerechten in een prettige en gezellige sfeer.

Wat mogen jullie verwachten van deze avonden?

Onze Chef bereidt een gevarieerd pallet aan diverse Sushi – Maki – Handroll – Gunkan – Nigiri – Sashimi- gerechten voor jullie. Wij serveren 12 stuks per persoon. 3 stuks van 4 verschillende gerechten of de keuze wordt 13 stuks waar jullie dan genieten van een warme specialiteit van de Chef. Onze Chef zorgt voor de gevarieerde keuze, het laten verrassen is dan ook het motto van deze gevarieerde Sushi avond.

Genieten in Oosterse sferen!

Om deze oosterse beleving compleet te maken worden de tafels in de Brasserie in leuke sfeer ingedekt, waardoor jullie alleen nog maar de “gezelligheid” hoeven mee te brengen en de reis van een mooie avond kan beginnen. Nu bestaat de kans dat een persoon van het gezelschap zich NOG niet waagt aan al deze fijne gerechten en toch graag iets bekends wil eten dan kan dit natuurlijk ook van onze reguliere kaart. Maar of de verleiding kan worden weerstaan om toch iets te proeven van de Japanse gerechten is zwaar, maar gewoon proeven is ons advies.

Hebben jullie per na deze beleving nog behoefte aan iets lekkers of het was zo lekker dat er nog iets aan toegevoegd kan worden, dit is de opzet gezellig samen zijn, dan bestaat de mogelijkheid om nog naar keuze gerecht(en) te bestellen. Deze kunnen bestaan uit 4 of 8 stuks per rol of gerecht, wel is waar dat deze dan niet in het (prijs)- arrangement zijn inbegrepen.

Nadat jullie deze avond afsluiten met een tevreden gevoel, verrassen wij jullie in de maand November nog met een tegoedbon* van € 20,00 per tafel van minimaal 4 personen. Degene die de rekening betaald ontvangt deze tegoedbon (Let wel op! Geen ruzie maken wie er wil betalen)

*Deze bon is alleen geldig bij het eerstvolgende bezoek en binnen 1 maand na ontvangst te verzilveren op een van de “Sushi avonden”. Deze bon mag je natuurlijk ook aan een vriendin of vriend geven als cadeautje… leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.

Deze thema-avonden organiseren wij vanaf nu wegens enorm enthousiasme ook op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vanaf 17.00 uur.

Om misverstanden te voorkomen, onze reguliere kaart staat natuurlijk ook open..

Reserveren voor deze Sushi beleving is een must en kan per mail ( kopje sushi ) of telefonisch.

reserveren?

U kunt op vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 u. gebruik maken van ons Sushi arrangement. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze reguliere  menukaart.

Wilt u graag reserveren? Dat kan via onze reserveringspagina.

reserveren