wandelen

rond Stevensweert

Even lekker doorstappen

Tijdens deze vlakke en gemakkelijke wandeling langs de waterkant wandelt u eerst naar het leuke vestigingsstadje Stevensweert met historische kern. Dan loopt u over het Eiland in de Maas een mooi stuk langs de Oude Maas.

De terugweg gaat langs de prachtige plas Meerse Kamp en over leuke paadjes langs de Molenplas. U kunt zelf drinken meenemen, bij de plas Meerse Kamp staan enkele zitbanken of u maakt een rust stop bij De Hompesche Molenop ons ruim buitenterras.

U kunt deze wandeling prima combineren met wandeling 633 van  tot een afstand van 17,2km en tussendoor pauzeren bij de brasserie. Deze wandeling is ook goed te doen tijdens nat weer, in herfst en winter kunt u ook bij de brasserie terecht.

Ook wandeling 638 kunt u bij de molen starten. Voor rolstoelers zijn speciale rolstoelen beschikbaar om het natuurgebied in te rijden.

Hier treft u de volledige wandelroute aan in pdf- formaat.

Nederlandstalig route klik hier!

Route auf Deutsch klikken sie hier!

uitrusten?

Na een wandeling kunt u bij ons genieten van een heerlijke kopje koffie met gebak maar ook lekker Lunchen of A La Carte dineren. Wilt u reserveren? dat kan via onze reserveringspagina.

contact/reserveren